fredag 20 mars 2009

pirat prat

Idag har vi varit hos våra supertrevliga grannar och hälsat på. W och "Stor-E" lekte jättemycket och det var så härligt att se. De har varit allt från Pippi till doktor och flugit luftballong. Hon (mitt struliga, härliga liv) är superduktig på att sy och håller på att renovera och kommer att få det sååå fint hemma hos sig. Skoj med en så nära med väldigt liknande intressen! Det blir säkert många fler "dejter" framöver! Fick prova lite kläder på hennes söta döttrar som ska vara med på modevisningen El&Vi's Wear ska ha om en vecka. De var så söta i sina kläder och det är underbart skoj att se sina plagg på barn. (extra skoj att de knappt ville ta av kläderna :-) )

Kom hem och har hunnit sitta vid symaskinen en stund:

idag blev det ett par knickers till pirat-tröjan. Det randiga tyget är en stuvbit från stadens lilla tygbutik. W blev överlycklig över sina "Pirat-brallor".

Har knåpat ihop lite annat också.

En klänning med knäppning på axlarna i lila velour med en döskalle (såklart) på och oranga velourbyxor. Nu kan W och hans tjejkompis Ottis leka pirater tillsammans.

Sist men inte minst har det blivit en kaninklänning och ett par randiga tights med röd mudd till.
Nåt utan pirater! Kors i taket!
Nu blir det Let's dance!

1 kommentar:

  1. OJ! Det var snabbt jobbat... Kl e 21.09 och tjejerna har precis somnat. Nu funderar jag på om jag ska ta ett glas vin och blogga, eller kanske rita upp ett mönster och sy eller sätta mig i soffan och sticka. Skulle behöva hänga en tvätt oxå. Hmm... Undra om man kan göra allt på en gång! Hi hii...

    SvaraRadera