fredag 18 december 2009

se det snöar

Nu har det vräkt ner snö i 2 dagar. Det har resulterat i en massa bilar i diket, dock har vi klarat oss. Förstår inte hur folk tror att man kan köra som om det vore torr sommarväg när det är isbjörnar och driv-is på vägen!
Nu är det jullov för min och barnens del och K har pappaledigt nästa vecka. Det känns skönt, men hösten har gått rätt fort tycker jag.
Här är några bilder på vad vi gjort sista tiden.


E och W skottar snö. Tur att jag har sådana duktiga hjälpredor som är mer än villiga att ställa upp och hjälpa till. De har älskat att vara ute i snön och då de går på Ur & skur dagis så är de ute mest hela dagarna. W har åkt pulka i två dagar nu och varit ute i skogen och busat omkring och E har lärt sig göra snöänglar.


Så här såg det ut i går kväll när vi kommit hem från jobbet. Då hade vi ändå skottat på morgonen också. Det kom rejält med snö och nu ligger det ca 30 sm snö ute. Underbart vackert!


Vi har klätt granen jag och barnen. Det gick jättebra och E skrattade gott åt sin spegelbild i julgranskulorna ( likt piff och puff på julafton!)


Så här fin blev granen. Klädd i silver och glitter.
Fotad av mästerfotograf W.

Nu är det dags för jullov med massor av bus och skoj i snön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar