onsdag 30 december 2009

julens höjdpunkter

God fortsättning önskar jag alla!
Nu är den glada julen slut för denna gång och vi har firat den uppe i Norrland hos mina föräldrar. Det har varit massor av snö, glada skratt, busiga barn/hundar och god mat samt trevligt sällskap!

Här är några bilder på vad vi har gjort de senaste dagarna.

W kör skoter. En "kittycat" som han körde själv. Han var väldigt stolt och glad. Den hade morfar fått låna av mina kusiner och det var verkligen uppskattat. Det var synd att det snöade så mycket under jul att skoterspåren försvann och det blev mer traktorkörning och skottning än skoteråkning. Men massor av pulkaåkning har vi hunnit med också.

Tomten var en trevlig bekantskap tyckte W. E var lite mer reserverad, men båda var väldigt glada över paketen de fick. W fick dessutom hjälpa tomten att läsa på paketen( tomten har ju så dålig syn då han är så gammal)

Resten av julen körde E omkring med sin nya dockvagn. I den låg antingen Skrållan-dockan eller Pippi-dockan som hon fick.


E och W på annandagen. De sitter och väntar på fika hos moster U. SEdan begav vi oss ner på stan och kollade lite efter fynd.

Men nu är vi tillbaka i hemmets lugna vrå igen. Även här kallt, idag ca -15 grader och snö som gnistrar vit. Så nu bär det strax ut, ska bara bylsa på barnen en hel massa kläder först.
Sedan har det droppat in några beställningar som sak sys under de följande dagarna och lite nytt som ska pysslat ihop och fixas. Kolla gärna in wekidz och bloggen där så får ni följa det senaste som händer.

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att ni har haft det bra, Norrlandsjul verkar fint :) Tänk att vi även här i söder fått så unikt mycket snö - bra så länge man slipper bilkörning...

    Tack för dina hälsningar och gott nytt år!

    SvaraRadera