torsdag 24 december 2009

Julafton

Så var det julafton.
Det blev en vit jul i år. Det brukar det i och för sig oftast vara i Norrland där vi just nu befinner oss. har kidnappat en dator och bloggar líte som hastigast innan vi ska ut och köra pulkarace och skoteråkning. Just nu är det bara -11 grader. I förrgår var det -18.

Hittills har vi hunnit med att vara inne i stan en sväng och titta på alla stressade männsikor. Fast rätt lugnt här i norr. Såg två killar som kl 13 stod och sa på bred norrlänska " Nä, ska vi börja köpa lite julklappar nu, annars blire int nå roligt å komma hem". Inte ritkigt samma stress som man är van vid söderut.
Vi har även hunnit med att busa och bygga snöborgar. W har kört skoter (miniskoter) själv och han älskar det. Han har även hjälp morfar att skotta och kör då traktor. En riktig liten gårdskarl. E har fullt upp med att busa med hundarna och springa omkring och "prata med alla". Hon låter som Linus på linjen ungefär. Sötnosen min.

Igår julpyntade vi och klädde granen. Så nu "ÄR" det jul.
Smånissarna var här i morse och lämnade presenter i strumporna och ikväll hoppas vi att stora tomten kommer med paket. Ska bli skoj att se barnens reaktion. Innan dess blri det julmat och trevligt umgänge med glög framför Kalle Anka ( gillar den bättre än Anna)

Ha det bra så återkommer jag med bilder när jag kan koppla in kameran i deras dator.

1 kommentar: